Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |'s-Heerenberg - Portemonnee gestolen bij auto-inbraak     |
Op dinsdag 13 december is er ingebroken in een auto aan De Immenhorst in 's-Heerenberg. Bij de inbraak werd een portemonnee met inhoud gestolen.

De eigenaresse had haar auto afgesloten achtergelaten op een parkeerplaats bij een bedrijf aan De Immenhorst. Bij terugkomst rond 17.00 uur ontdekte zij een vernielde ruit. Bij controle bleek haar portemonnee gestolen. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak. Getuigen kunnen bellen via 0900-8844.

De politie doet onder de noemer 'Niets erin, niets eruit!' met regelmaat een dringend beroep op autobezitters om geen waardevolle spullen in auto's achter te laten. Ook niet verstopt in de auto, want autokrakers weten precies waar ze moeten zoeken. De politie adviseert bijvoorbeeld om dashboardkastjes open te laten staan, om te laten zien dat de eigenaar van de auto preventieve maatregelen heeft genomen.

2011174933

|     |Marienvelde/ Keijenborg - Inbraken bij sportverenigingen  |
Bij een voetbalvereniging in Marienvelde en in Keijenborg is in de nacht van maandag op dinsdag 13 december ingebroken. De daders hebben zich hierbij te goed gedaan aan diverse versnaperingen uit de kantine. Men heeft ook een AED-apparaat gestolen.

Beide inbraken werden de volgende ochtend bij de politie gemeld. In Marienvelde werd er ingebroken bij de voetbalvereniging aan de Pastoor Deperinkweg. In Keijenborg waren de Keijenburgseboys aan de Pastoor Thuisstraat de dupe. Er zijn zowel ramen als deuren geforceerd om binnen te kunnen komen. De politie heeft beide inbraken in onderzoek.

2011174743 en 2011175000

|     |Varsselder - Navigatie weg bij auto-inbraak               |
In een auto die geparkeerd stond aan de Vicarisweg in Varsselder is in de nacht van dinsdag op woensdag 14 december ingebroken. Hierbij is een navigatiesysteem gestolen.

De inbraak werd rond 04.00 uur bij de politie gemeld. De bewoners waren wakker geworden van een doffe klap en zagen twee personen wegrennen. Deze stapten in een auto en reden vervolgens met hoge snelheid weg. Toen de bewoners poolshoogte namen, bleek er een ruitje van hun auto vernield. De dieven hebben het navigatiesysteem gestolen. De politie onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen.

2011175048

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(


---- --