Installatie Journaal lanceert Kennisbank ATEX

Persbericht van BU Business Information

PERSBERICHT

Installatie Journaal lanceert Kennisbank ATEX!

Online antwoorden, oplossingen en tools voor de E-installateur

Met de nieuwe online Kennisbank ATEX biedt Installatie Journaal - onderdeel van Cobouw - iedereen vanaf heden actuele antwoorden, oplossingen en tools voor alle ATEX gerelateerde vragen en problemen. Installateurs kunnen Kennisbank ATEX gratis een maand lang uitproberen via www.cobouw.nl/atex.

Met Kennisbank ATEX biedt Installatie Journaal in samenwerking met Gerdian Jansen, Nico Kluwen en Sjef Cobben actuele praktijkgerichte vakinformatie die de E-installateur ondersteunt in zijn werkproces. Kennisbank ATEX helpt de installateur om oorzaken en problemen te herkennen, te kiezen voor de beste oplossingen/adviezen en aan gewijzigde voorschriften te voldoen.

Oplossingen
In Kennisbank ATEX staan de beschrijvingen van problemen met bijbehorende oplossingen, methoden en technieken centraal. De installateur wordt hierbij ondersteund door een praktische uitleg van relevante begrippen, normen, wet- en regelgeving en achtergronden. Praktijkcases, tools, checklists, tabellen en doorrekenbare formules vergemakkelijken het werkproces van de installateur. Daarnaast biedt Kennisbank ATEX een persoonlijk dossier, waarin de installateur notities voor eigen gebruik kan opslaan bij artikelen. Vragen en problemen, waar Kennisbank ATEX niet direct een antwoord of oplossing voor heeft, kunnen worden voorgelegd aan de experts Gerdian Jansen, Nico Kluwen en Sjef Cobben.

Om gebruik te maken van alle mogelijkheden die de website biedt, dienen bezoekers zich te abonneren op één van de abonnementsvormen. Bij een betaald abonnement vanaf 225,- euro per jaar ontvangt de abonnee de full colour 'Handleiding ATEX' ter waarde 95,- euro gratis.

Installatie Journaal, onderdeel van Cobouw
Installatie Journaal is onderdeel van Cobouw, de portal voor de Nederlandse bouw.
Cobouw is een multimediale uitgave van Sdu Uitgevers voor de bouwprofessional. Met ruim 135.000 unieke bezoekers per maand is Cobouw een van de grootste bouwportalen in Nederland.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.cobouw.nl
Bijlage:
* persbericht kennisbank atex defdocx


Noot voor redacties


BU Business Information

Noot voor de red actie/

Razende Robot Reporter