Ingezonden persbericht


Haaksbergen, 8 december 2011

OPEN HUIS dagen Leferink | 14-15-16 december

Nieuw Werkt!

Binnen de huidige kantooromgeving geldt de mix van taakgericht werken, digitaal archiveren en ICT als kernwaarde voor succesvolle organisaties. Nieuw Werkt! Het Haaksbergse familiebedrijf Leferink Office Works gelooft daar heilig in. Zo sterk dat zij recent een groot deel van haar pand compleet volgens dit concept heeft ingericht. Een complete metamorfose. Dat en de nieuwe kijk op de kantooromgeving anno nu laat zij graag zien in 't Huis van Leferink tijdens de OPEN HUIS dagen op 14, 15 en 16 december aanstaande.

Metamorfose
Niet langer is Leferink een generieke kantoorinrichter. Zij heeft vier gespecialiseerde business units (Leferink Office Works, Leferink Document Works, ICT Spirit en KP Interieurbouw) met allen een eigen marktbenadering. 't Huis van Leferink is daarbij een warme en open ambiance om klanten alle aspecten van het moderne kantoor te laten zien en om haar 115 medewerkers te huisvesten.

OPEN HUIS dagen
Vertellen waar je in gelooft is één ding, laten zien is natuurlijk veel beter. Daarom organiseert Leferink op 14, 15 en 16 december de OPEN HUIS dagen in 't Huis van Leferink aan de Tolstraat 35 te Haaksbergen. Iedereen die geïnteresseerd is in de kantooromgeving van morgen en Het Nieuwe Werken is van harte welkom om een kijkje te nemen. Op alle dagen zijn er diverse workshops rondom kantoorinrichting, moderne printtechnieken en handige ICT oplossingen om onder andere Het Nieuwe Werken mogelijk te maken. Meer informatie over het programma vinden geïnteresseerden op www.huisvanleferink.nl.

Nieuw Werkt!
De moderne medewerker stelt terecht moderne eisen aan zijn of haar werkomgeving. Mark Leferink, sinds 2004 directeur-eigenaar van Leferink: 'Als wij als kantoorspecialist niet meegaan met die wensen en klanten helpen daar goed op in te springen dan doen we de markt tekort.' Mark Leferink heeft een sterke visie over hoe 'nieuw werkt' voor zowel medewerker als werkgever. Het is met name die visie die tijdens de OPEN HUIS dagen, met het thema Metamorfose, overal terug te vinden is. Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met Nieuw Werkt!

Langs komen?
Iedereen die tijdens de OPEN HUIS dagen op 14, 15 en 16 december wil langskomen is van harte welkom. Wilt u deelnemen aan een workshop, dan kunt u zich inschrijven op www.huisvanleferink.nl/inschrijven.

Noot voor de redactie,