Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Gratis inspiratiesessie ondernemen en duurzaam personeelsbeleid

06/12/2011

Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) organiseert op donderdag 15 december 2011 een gratis inspiratiesessie over ondernemen en duurzaam personeelsbeleid in Almere.

De terugkeer van de klant door Aad Ouborg
Tijdens de inspiratiesessie vertelt Aad Ouborg, bekend van BaByliss en Princess Household Appliances BV, over de terugkeer van de klant. Als geen ander weet Ouborg hoe je je als ondernemer staande houdt in roerige tijden.

Strategisch personeelsbeleid door Rick Verhoeven Rick Verhoeven van Colourful People, een landelijk opererend adviesbureau voor werving en selectie, interimmanagement en training, geeft vervolgens een boeiende uiteenzetting over Talent Management, Cultuur- en Leiderschapsontwikkeling en met name diversiteit. Diversiteit is in de 21e eeuw geen optie maar een gegeven. Steeds meer organisaties erkennen diversiteit in teams als belangrijke waarde, elk talent telt. Omdat `meer van hetzelfde' uiteindelijk minder oplevert! Het is de diversiteit binnen de organisatie die zorgt voor een krachtige opbouw.

Waar en wanneer?
De inspiratiesessie vindt plaats op de Creative Campus Almere, Bolderweg 1, 1332 AT Almere.

Voorafgaand aan de inspiratiesessie organiseert People's Business Midden-Nederland op dezelfde locatie allerlei interessante workshops, waaraan u ook kosteloos deel kunt nemen.

Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie over en aanmelden voor de inspiratiesessie van het HBD en de workshops van People's Business Midden-Nederland naar www.peoplesbusinessflevoland.nl.