Gemeente Hardenberg

Informatiemarkt over plan voor N34 Witte Paal-Coevorden

08 december 2011

Over het plan voor de N34 tussen Witte Paal en Coevorden vindt donderdag 15 december tussen 18.00 en 21.00 uur in de Evenementenhal Hardenberg een informatiemarkt plaats.

De provincie Overijssel heeft een plan gemaakt om de provinciale weg N34 tussen Witte Paal en Coevorden om te bouwen naar een veilige regionale stroomweg met een maximumsnelheid van 100 km/uur. Het plan is in samenwerking met de provincie Drenthe en de gemeenten Hardenberg en Coevorden opgesteld, vastgesteld door Gedeputeerde Staten van Overijssel en nu klaar voor de inspraak.

De provincie Overijssel presenteert het plan tijdens een informatiemarkt op donderdag 15 december tussen 18.00 en 22.00 uur in de Klepperzaal van de Evenementenhal Hardenberg (Energieweg 2).

Tijdens de informatiemarkt krijgt u een korte film te zien waarin het hele N34-plan wordt toegelicht. Daarna kunt u bij de verschillende stands gedetailleerde informatie krijgen en vragen stellen. Er zijn informatiestands over de verschillende deeltrajecten van de N34 en het inspraakproces.