Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden


Netwerkochtend: Samenwerken aan i-Paden

Om partners bij elkaar te brengen en kennis te delen op het gebied van informatieontwikkeling, organiseert het waterschap een netwerkochtend op 16 december a.s. Deze kennis- en netwerkochtend is bedoeld voor medewerkers van overheden, natuur- milieu- en erfgoedorganisaties in Midden-Nederland die te maken hebben met recreatie en/of met communicatie en nieuwe media.

Ontwikkelingen in het veld

Steeds vaker zetten organisaties nieuwe media in om fietsers, wandelaars, bewoners en toeristen te informeren over interessante objecten of ontwikkelingen in hun omgeving. De Apps, QR-codes, geocaches en GPS-routes vliegen je bij wijze van spreken om de oren! De Stichtse Rijnlanden vervangt in 2012 alle informatieborden bij beeldbepalende, vaak monumentale, sluizen, gemalen, dijkhuizen en peilschaalhuisjes. Daarom oriënteren we ons op de samenwerking met partners en op alle nieuwe ontwikkelingen in het veld.

Waar en wanneer

Bent u een van onze samenwerkingspartners, dan bent van harte welkom op vrijdag 16 december 2011 van 9.00 - 14.00 uur op de Museumwerf in Nieuwegein (Vreeswijk).

Aanmelden

U kunt zich tot vrijdag 9 december aanmelden bij Bertie van Beelen van het waterschap, e-mailadres: beelen.ac@hdsr.nl. Vermeld uw naam, organisatie, functie en telefoonnummer. Let op: we hebben plaats voor maximaal 45 personen!

De organisatie van deze netwerkdag is een van de projecten die De Stichtse Rijnlanden uitvoert om extra aandacht te vragen voor natuur, milieu en cultuurhistorie bij het waterschapswerk. De Stichtse Rijnlanden ontving daarvoor begin 2011 de aanmoedigingsprijs Toorts der Verwachting.