Spectaculaire vuurwerk-lasershow in Boxtel


Grootste vuurwerk-lasershow evenement van Brabant

Boxtel, 20111213 -- Vuurwerkgigant van Hommel, ooit als klein winkeltje begonnen in Esch, organiseert op vrijdag 16 december een spectaculaire vuurwerk-lasershow bij sporthal de Braken in Boxtel. De show kan overdekt en verwarmd worden bewonderd onder het genot van een gratis kop erwtensoep. De muziek wordt verzorgd door DJ Stans. Na de show kan er binnen nog volop nageborreld worden tot in de kleine uurtjes.

'We hebben wel eens eerder vuurwerkshows georganiseerd', aldus Maurice van Hommel. 'Maar zo spectaculair als dit jaar is het nog nooit geweest. We hadden dit eigenlijk vorig jaar willen doen wegens ons 15-jarig jubileum, maar toen kregen we de vergunningen niet op tijd rond.'

Voor de laser-effecten heeft Van Hommel de hulp ingeroepen van de Mirage Laser Group, een van de meest toonaangevende Lasershow bedrijven in de evenementenbranche. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Stans.

'Toeschouwers kunnen ter plekke een bestelling plaatsen voor het vuurwerk dat ze zelf tijdens oud en nieuw willen afsteken,' zegt Van Hommel. 'Zij kunnen dit dan na de kerstdagen komen afhalen. We verwachten toch wel een paar duizend mensen. De ervaring heeft ons geleerd dat men zich bij zulke gelegenheden niet erg veel aantrekt van eventuele economische tegenspoed.'

De entree voor de vuurwerkshow is gratis, evenals de erwtensoep. Het terrein bij sporthal de Braken is gelegen aan De Braken 1 in Boxtel en is op 16 december geopend vanaf 18.00 uur. De show begint om 19:00 uur. Na afloop kan er nog uitgebreid worden nageborreld.

Meer informatie op www.vanhommelvuurwerk.nl