Politie Gelderland-Zuid

Verdachten kort na overval aangehouden

Kesteren, 16-12-2011 o Donderdagavond werd een tankstation aan de Spoorstraat in Kesteren overvallen door twee mannen. Bij de overval was een medewerkster van het tankstation met een mes bedreigd en daardoor ook gewond geraakt. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden.

Rond 20.15 uur kwam een man de tankshop binnen om sigaretten te kopen. Even later kwam een tweede man de shop binnen. Op het moment dat de medewerkster de kassalade open had werd met een mes in haar richting gestoken. Daarbij raakte ze aan een hand gewond. Na een greep in de kassa gedaan te hebben, gingen de overvallers er vandoor.

Van de overval waren uitstekende bewakingsbeelden beschikbaar. Die zijn door de agenten die ter plaatse kwamen vastgelegd. Deze beelden zijn donderdagavond direct getoond aan de wijkagenten van team Neder-Betuwe, Tiel. Die herkenden beide daders.
Daarop zijn in de loop van de avond en nacht twee verdachten aangehouden. Het betreft een 17-jarige inwoner van Ochten en een 19-jarige Tielenaar. Beide verdachten zijn ingesloten.

De medewerkster heeft zich door een arts moeten laten behandelen. (03)

Laatst gewijzigd 16-12-2011 9:36 | © Regio Gelderland-Zuid |