Provincie Overijssel

A Meezing Messiah

15 december 2011

Voor de laatste keer initieert de Nationale Reisopera het meezing event A Meezing Messiah. Onder leiding van dirigent Nicolas Mansfield daagt de Nationale Reisopera alle zangliefhebbers uit om in het gelegenheidskoor aan de slag te gaan met Händels beroemde oratorium.

Meezingen

Waar en wanneer `A Meezing Messiah' precies uitgevoerd wordt, leest u in de flyer rechts op de pagina. Houdt u niet van zingen? Dan kunt u de Messiah ook online volgen, op jijenoverijssel.nl.

Waarom?

De live uitzending van de Meezing Messiah was vorig jaar een groot succes. De provincie wil investeren in cultuur, omdat het dit een belangrijke economische pijler is. De Nationale Reisopera is één van de belangrijkste culturele partijen in de provincie Overijssel. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners van de provincie kunnen mee genieten van wat Overijssel op cultureel gebied te bieden heeft, zend de provincie `A Meezing Messiah' nogmaals live uit op jijenoverijssel.nl. De uitzending wordt dit jaar ook in tenminste vijf verzorgingshuizen in Overijssel vertoond!

Meer informatie

Wanneer: vrijdag 16 december
Tijd: vanaf 20:00 uur

Kijk, luister en geniet mee!