Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 10.55 uur

Utrecht, 16-12-2011

Eenzijdig ongeval

IJSSELSTEIN In de nacht van 15 op 16 december vond een eenzijdig ongeval plaats waar twee personen bij betrokken waren.

Omstreeks 02.10 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de kruising van de Baronieweg met de Podiumweg. Ter plaatse bleek dat een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden met een snorfiets met twee opzittenden. De opzittenden, een 25-jarige man en een 54-jarige vrouw, beiden uit Nieuwegein, werden gecontroleerd door ambulancepersoneel. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis in verband met nekklachten. De 25-jarige man bestuurde de snorfiets. Bij hem werd bloed afgenomen om te kijken of hij te veel alcohol had genuttigd. De uitslag laat enkele weken op zich wachten. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Fietsster aangereden

NIEUWEGEIN In de middag van donderdag 15 december werd een vrouw aangereden. Zij raakte hierbij gewond.

Een 47-jarige automobilist uit Nieuwegein reed omstreeks 15.15 uur op de Heemraadsweide en wilde linksaf de Batauweg oprijden. Op dat moment fietste er een 60-jarige vrouw uit Nieuwegein over de Batauweg richting het centrum. De automobilist zag de fietsster over het hoofd en reed haar aan. De vrouw kwam ten val. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanrijding met letsel

IJSSELSTEIN In de ochtend van donderdag 15 december werd een fietser aangereden.

Omstreeks 08.15 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Parallelweg. Agenten gingen ter plaatse. Daar bleek dat een 38-jarige automobilist uit Waarder een 19-jarige fietser uit Nieuwegein op de rotonde over het hoofd had gezien. De fietser liep letsel op aan zijn nek en rug. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.