Landstede

Leerlingen en studenten aan de inpaktafel

Raalte Gratis je kerstcadeautjes laten inpakken? Dat kan in het Kulturhus in het centrum van Raalte. Leerlingen van het Carmel College en studenten van Landstede MBO pakken van 19 tot en met 23 december 2011 cadeautjes in. Het is een initiatief van de Raalter Ondernemersvereniging, een aantal winkeliers, Landstede MBO en het Carmel College.

Leerlingen van het Carmel College en eerste-, tweede- en derdejaars studenten van Landstede MBO werken mee aan het initiatief. De Raalter Ondernemersvereniging neemt de kosten van het inpakken voor haar rekening. De samenwerking vindt plaats in het kader van het zogenaamde BIB-project waarbij innovatieve praktijkinitiatieven in de detailhandel door de overheid worden gestimuleerd.

Workshop inpakken
Landstede-student Teun van Olst heeft onder begeleiding van docent Heidi Toonk op maandag 12 december een workshop gegeven aan alle betrokken studenten. In de workshop leerden ze hoe je een cadeau op een leuke manier kunt inpakken.

Data
De inpaktafel in het Kulturhus, Marktstraat 65, staat klaar op maandag 19 t/m donderdag 22 december van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag 23 december van 10.00 tot 20.30 uur.