Ingezonden persbericht


----------
Het Grote KAM/Caméléon Kerstmis Wensconcert 2011 & Loterij Felix Meritis | zaterdag 17 december 2011 | 20.15 uur | kaarten bestellen

----------
Komende zaterdag is het zover! Dan vindt in Felix Meritis de nieuwste editie plaats van de jongste Kersttraditie van Amsterdam: het Grote KAM/Caméléon Kerstmis Wensconcert. Ook dit jaar is er weer een Kerstverhaal, schenkt de stichting Kamermuziek Amsterdam weer glühwein en warme chocolademelk, staat er een gezellige Kerstboom en speelt EnsembleCaméléon de sterren uit de boom met de mooiste Kerstmuziek. Dit jaar hoort u een heel beroemd Kerstverhaal: A Christmas Carol van Charles Dickens.

We hebben dit jaar maar liefst twee vertellers. Actrice Lidewij Mahler gaat samen met de jonge dichter en poetry slammer Daan Doesborgh aan de slag met de beroemde allegorie van Dickens. Daan Doesborgh was vorig jaar Nederlands kampioen Poetry Slam en tot voor kort de stadsdichter van Venlo. Lidewij is al een oude bekende van EnsembleCaméléon. Al twee eerdere edities vertelde zij het Kerstverhaal tijdens het Grote Kerstmis Wensconcert. Zij speelde eerder een hoofdrol in de film Flirt, waarvoor zij werd genomineerd voor een Gouden Kalf, en afgelopen najaar was zij te zien in het toneelstuk De Ingebeelde Zieke van De Utrechtse Spelen.

meer over Het Grote KAM/Caméléon Kerstmis Wensconcert (zoals het programma etc.)

meer over Daan Doesborgh

Loterij

----------
Kerstmis kan natuurlijk niet gevierd worden zonder een cadeau. Als er meer dan 200 kaarten worden verkocht voor dit concert houden we een LOTERIJ waarbij alle kaartkopers kans maken op de GROTE CAMÉLÉON KERSTPRIJS 2011: een speciaal huisconcert door leden van EnsembleCaméléon. De teller staat nu op 167 verkochte kaarten, dus het zit eraan te komen!

----------