Goede gedichten welkom tot 1 februari


Verlengd: 3 Beelden, 2 disciplines, 1 wedstrijd

MOOK - PLASMOLEN, 20111219 -- PoëziePrijs en PoëziePad Plasmolen: voor de derde maal een internationale poëziewedstrijd op basis van drie beelden uit de collectie van de Stichting Jacques van Mourik, maar ook vrije gedichten zijn welkom. Locatie is Plasmolen, de enige kunstenaarskolonie die de provincie Limburg heeft gekend. Laat je inspireren en doe mee!

Behalve waardering in de vorm van publicatie in een bloemlezing, je gedicht langs het PoëziePad Plasmolen (het wandelpad om de Mookerplas) of op de site van de Stichting, is er voor de inzender van het beste gedicht een massief bronzen penning ontworpen door Oscar Goedhart. Maar uit de top-tien wordt in dit jubileumjaar van Stichting Jacques van Mourik ook de winnaar van de Plasmolense Vesperije gekozen: een smaakvol streek-diner-buffet voor twee!  
Zie voor het wedstrijdreglement, de afbeeldingen en meer informatie: http://www.stichtingvanmourik.nl/Pages/agenda/poezie12.htm . Stuur voor 1 februari 2012 maximaal vier gedichten in drievoud naar Stichting Jacques van Mourik/Poëziepad, Stationsstraat 25, 6584 AR  Molenhoek.

De PoëziePrijs en het PoëziePad Plasmolen zijn een initiatief van Stichting Jacques van Mourik en worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mook en Middelaar, Constructiebedrijf Fa. Janssen – Molenhoek, Provincie Limburg, Letterkundig Centrum Limburg, Druk & Vorm Nijmegen, Van Moock CTO Molenhoek, Gall & Gall Malden en Restaurant De Plasmolense Hof





Stichting Jacques van Mourik