Adele meest gedraaide artiest in de Horeca in 2011

Persbericht van Tunify

"Adele blijkt niet alleen de hitparades te beheersen maar ook binnen de zakelijke markt is haar hit "Rolling in the Deep" de meest gedraaide hit van 2011", aldus Tunify, het streaming muzieksysteem voor de zakelijke markt.

Speciaal voor haar klanten heeft het bedrijf een top 100 samengesteld met de meest gedraaide hits van 2011 in Nederland. Niet alleen is Adele de koploper van deze lijst, ook op nummer 4 en 5 komen haar hits "Someone Like You" en "Set Fire To The Rain" terug. Dit maakt van Adele de meest gedraaide artiest van 2011 binnen de zakelijke markt.

De tweede plaats is voorbehouden aan Alexis Jordan met haar hit "Happiness", waarna Bruno Mars volgt met "Grenade" op de derde plaats. De meest gedraaide Nederlandse hit komt op naam van Glennis Grace met haar cover van de hit "Afscheid". Wat bovendien opvalt is dat de hits, gelabeld als "opgewekt", het grootste deel van deze top 100 voor hun rekening nemen.

Tunify, de snelst groeiende muziekprovider van de Benelux, kan door de uitgebreide database met meer dan 350.000 songs precies afleiden welke songs het meest populair zijn binnen de horeca, wellness en retail. Klanten kunnen de kant en klare "Top 100 meest beluisterd 2011" vinden in de categorie "Hitparade".

1. Adele - Rolling In The Deep
2. Alexis Jordan - Happiness
3. Bruno Mars - Grenade
4. Adele - Someone Like You
5. Adele - Set Fire To The Rain
6. Martin Solveig & Dragonette - Hello
7. Bruno Mars - Just The Way You Are
8. Jennifer Lopez ft Pitbull - On The Floor
9. Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything 10. Rihanna - Only Girl In The World
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.tunify.com



Razende Robot Reporter