Gemeente Grave

Fietsenstalling bij busstation

Per 1 januari 2012 wordt de bewaakte fietsenstalling aan de Arnoud van Gelderweg (bij het busstation) opgeheven. Voortaan zal de stalling in gebruik zijn als onbewaakte fietsenstalling.

Fietsen
De fietsenrekken voor het stadhuis staan overdag vaak overvol. Het vinden van een plaats om de fiets te stallen kost dan enige tijd of is zelfs niet mogelijk. Tegelijkertijd blijkt dat de bewaakte fietsenstalling onvoldoende wordt benut.

Uitbreiding
Nu de gemeenteraad heeft besloten om vanaf 1 januari 2012 de bewaakte fietsenstalling op te heffen, wordt daarmee het aantal onbewaakte stallingplaatsen voor fietsen uitgebreid. Want vanaf deze datum wordt de bewaakte fietsenstalling bij het busstation omgezet naar een onbewaakte fietsenstalling. U kunt uw fiets hier dus voortaan gratis en overdekt stallen. Er is ruimte voor 108 fietsen.

Openingstijden
De onbewaakte fietsenstalling is dagelijks geopend van 07:30 uur tot 19:30 uur. Buiten deze tijden is de fietsenstalling afgesloten en kunnen er geen fietsen in worden geplaatst, dan wel uitgehaald worden.

Informatie mevr. M. Stortelder, cluster Veiligheidsbureau (0486) 477 277.