Gemeente Drechterland

20-12-2011
Nieuwe website

DrechterLanceert: gemeente gaat over naar nieuwe website

Een nieuw jaar, een nieuwe website. De gemeente Drechterland luidt het nieuwe jaar, feestelijk in met een nieuwe gemeentelijke website.

Hetzelfde webadres, nieuwe vormgeving
Het adres, www.drechterland.nl verandert uiteraard niet. We zetten voordat het zover is, alvast een rijtje wat u kunt straks ontdekken op de nieuwe website.

Nieuwe vormgeving
De vormgeving van de nieuwe website wordt vernieuwd. Het vertrouwde logo met het blauw en oranje zal ook in de nieuwe vormgeving weer duidelijk aanwezig zijn. U vindt straks bovenaan de website een horizontale menustructuur met een aantal knoppen. Hierin kunt u gemakkelijk en overzichtelijk zoeken in onderwerpen als: Actuele informatie, Gemeentebestuur, maar ook op Wonen en Leven, Ontdekken, en Ondernemen.

Verbeteringen
De zoekmachine is verbeterd en er is een speciale ingang naar het Digitale Loket. Hierin vindt u de producten en diensten van de gemeente.
De algemene informatie over bepaalde onderwerpen wordt gesplitst van het digitale loket. Dat wil zeggen dat u rustig over een onderwerp informatie kunt zoeken, zoals over de Vrijwilliger van het jaar of het burgerjaarverslag, zonder dat u een product of diensten van de gemeente zoekt.
Als bij bepaalde gemeentelijke informatie ook een aanvraag- of betalingsmogelijkheid wordt geboden wordt u vanuit de algemene informatie doorgelinkt naar het digitale loket. Hier kunt u veilig en vertrouwd met uw DigiD inlogcode inloggen.