Politie Zeeland


---

2007-2011 Woninginbraak in Tholen
Maandag tussen 15.30 en 21.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Schelde Rijnweg in Tholen.
Er werd een ruit vernield waarna de woning werd doorzocht. De bewoners missen sieraden en enkele honderden euro's.

2008-2011 Jongen beroofd van enkele euro's, Terneuzen
In de Bernhard Zweerslaan in Terneuzen is maandag rond 22.00 uur een 16-jarige Terneuzense jongen beroofd van enkele euro's.
De jongen fietste door de Bernard Zweerslaan en werd daar aangesproken door een voor hem onbekende man. Deze man dwong de jongen van zijn fiets te stappen en er kwam een tweede man bij. De jongen werd vastgepakt en kreeg enkele klappen. Daarna pakten de mannen enkele euro's van hem af en liepen weg.

2009-2011 Jongen onder invloed van alcohol, Middelburg
Zaterdag rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er op de Bluesroute in de Mortiere in Middelburg een jongen op de grond lag.
Ter plaatse troffen agenten een 14-jarige Middelburgse jongen aan met om hem heen een stuk of vijf jongeren. Volgens een van hen had de 14-jarige een onbekende hoeveelheid alcohol gedronken. Nadat de jongen eerst nog wel aanspreekbaar was, verslechterde zijn toestand en was hij niet meer aanspreekbaar. Hij is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat hij onderkoeld was. Hij werd aan het infuus gelegd en overgebracht naar Goes. De 14-jarige was inmiddels buiten bewustzijn en had vermoedelijk een alcoholvergiftiging opgelopen. In het ziekenhuis bleek hij ongeveer 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De 14-jarige is inmiddels weer thuis.

2010-2011 Bestelauto opengebroken in Oosterland
In de nacht van maandag op dinsdag werd in de Leuvenstraat in Oosterland een bestelauto opengebroken.
Uit de bestelauto werden een aantal elektrische machines gestolen, waaronder een schuurmachine, twee zaagmachines, een acculader en een schaafmachine. De waarde van het gestolen gereedschap is onbekend.