Scania


dinsdag 20 december 2011 13:40

Nieuwe Scania P-serie bakwagen te huur via Reflex Truck Rental

Breda, 20 december 2011 - De nieuwe Scania P-serie is in september dit jaar geĂŻntroduceerd. Een nieuw design, in navolging op de R- en G-serie, met het oog op de koelingseisen voor de Euro 6 norm. Bij Reflex Truck Rental is onlangs de eerste bakwagen van dit nieuwe type in de vloot opgenomen. Het betreft een Scania P 250 Distriline, het complete af-fabriek bakwagenconcept dat bij Scania verkrijgbaar is.

De eerste nieuwe Scania P-serie bakwagen van Nederland: te huur via Reflex Truck Rental.
Vergroot foto

Reflex Truck Rental, met verhuur in de gehele Benelux, staat niet stil met een forse uitbreiding van de huurvloot en nu dus ook met het beschikbare aanbod. Hiermee wordt zoveel mogelijk ingesprongen op de vraag van de klant volgens het principe `Stay in control of your fleet'. Er worden flexibele korte- (1 dag) tot middellange termijn (1 jaar) oplossingen geboden met (vrijwel) nieuw materieel, wat ten gunste komt aan de uitstraling en maximale inzetbaarheid bij de huurder. Reflex heeft de uitgifte- en innamepunten uitgebreid met de Scania vestiging in Alphen a/d Rijn, wat ook de thuisbasis zal zijn van de nieuwe bakwagen.

De Scania P 250 voldoet aan de Euro 5 norm en biedt veel comfort met de tweepedaals Scania Opticruise en CP16 cabine. Een ideale bakwagen voor het nationale distributiewerk zonder restricties om binnenstedelijke milieuzones in te rijden.

De nieuwe P-serie wordt qua exterieur gekenmerkt door scherpere lijnen, grotere grilleopeningen, de standaard Silver Brilliant grillekleur en het grotere Scania logo. Door de wijzigingen is de luchtstroming rondom de voorkant en door het motorcompartiment verbeterd, waardoor de P-serie volledig klaar is voor de hogere koelcapaciteit die voor Euro 6 nodig is. De nieuwe P kan gereserveerd worden via telefoonnummer 0900-4545900.