Warchild


Drie redenen om kerst te vieren met een actie voor War Child

20 december 2011 - Kinderen die lachend aan het koken zijn met koksmuts en War Child T-shirt aan Hoe vier je nou een leuke kerst? Een kerst die jou, je familie, klas, vereniging of bedrijf bijblijft?

Nou, bijvoorbeeld met een actie voor War Child. Waarom en hoe? Dat lees je hieronder.

Deel de kerstvreugde
Kerst is een heerlijke tijd. Genieten van gezelligheid, eten en drinken met familie. Dit gevoel kun je delen. We geven je drie redenen om dat te doen met een War Child actie.


1. Kerst draait om samen zijn. En niets brengt mensen bij elkaar als samen een doel bereiken.

2. Kan jij je laatste kerst nog herinneren? De kans is groot van niet. Ze lijken allemaal op elkaar. Doe dit jaar iets wat je bijblijft.
3. Je helpt oorlogskinderen met een War Child actie. Dat is helaas nodig. Miljoenen kinderen zijn slachtoffer van oorlogsgeweld. War Child helpt de oorlog uit een kind te halen. Zodat ze weer kunnen spelen, dromen, lachen en groeien.

Wat kun je doen?
Een actie opzetten is heel eenvoudig. Bedenk een leuk idee en meld je aan. Je krijgt dan een gratis gesponsord actiepakket thuisgestuurd.

Inspiratie nodig?
Wat dacht je van zingen voor War Child. Is sport je ding? Schaats dan. Kun je goed koken? Geef een benefietdiner of bak oliebollen. Heb je nog een verzameling oude flessen? Als je ze deze maand bij Coop inlevert verdubbelen zij de opbrengst.