Ingezonden persbericht


18 november 2011

Stadsgehoorzaal Leiden steunt Serious Request

Dit jaar staat het Glazen Huis met daarin de drie 3FM DJ's Timur, Gerard en Coen van 18 t/m 24 december op de Beestenmarkt in Leiden. In het kader van deze Serious Request-actie heeft de Stadsgehoorzaal Leiden twee bijzondere shows van wereldbekende Leidse artiesten geprogrammeerd: Armin van Buuren op dinsdag 20 december en Kraak & Smaak op donderdag 22 december. De medewerkers van de Stadsgehoorzaal Leiden zetten zich belangeloos in en de opbrengst van beide concerten gaat rechtstreeks naar Serious Request. Speciaal voor deze avonden worden de stoelen uit de Grote Zaal gehaald en bars in de zaal geplaatst.

Armin van Buuren for Serious Request op dinsdag 20 december in de Stadsgehoorzaal Leiden Op dinsdag 20 december geeft Armin van Buuren, ambassadeur van Leiden, samen met DJ's Jochen Miller en Erik Arbores, in het teken van 3FM's Serious Request een optreden in de Stadsgehoorzaal Leiden. Een unieke ervaring voor zowel de wereldberoemde Leidse DJ als de Stadsgehoorzaal; nooit eerder heeft Armin in de historische 19e eeuwse zaal gestaan.

Armin: 'Het is fantastisch dat we op zo'n prachtige locatie in mijn thuisstad dit evenement op kunnen zetten. Muziek verbindt ons allemaal en dat is precies wat mij zo aanspreekt aan 3FM's Serious Request. We kunnen mensen helpen door niet alleen een stukje goedheid te tonen, maar ook onze passie voor muziek te delen. '

De deuren gaan om 21.00 uur open. De kaarten kosten ¤ 35,- en zijn vanaf 18 november uitsluitend verkrijgbaar via Ticketscript: http://bit.ly/TicketsArminforSRQ of www.aldaevents.nl.

Kraak & Smaak op donderdag 22 december in de Stadsgehoorzaal Leiden Op donderdag 22 december is de zaal voor het Leidse DJ- en Producerstrio Kraak & Smaak. Kraak & Smaak is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal en internationaal begrip, met meerdere Amerikaanse tours in de afgelopen paar jaar, cluboptredens door heel Europa en festivalshows op o.a. Glastonbury, Sziget, SXSW, Exit, Lowlands en Pinkpop. Voor de support is het Utrechtse 'drum 'n disco' duo Knobsticker (Dox Records) aangetrokken.

De deuren gaan om 20.15 uur open. De kaarten kosten ¤ 20,- en zijn vanaf 18 november verkrijgbaar via stadsgehoorzaalleiden.nl of via de afdeling kaartverkoop van de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal Leiden (0900-900 1705, 25 ct pm). De afdeling kaartverkoop is geopend van maandag t/m zaterdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en vanaf 5 kwartier voor aanvang van de avondvoorstelling. Bij matinees en op zon- en feestdagen zijn de afdelingen kaartverkoop 30 minuten voor aanvang geopend.



Ingezonden persbericht