De Alliantie


Vrijwilligerswerk voor voedselbank

Op 20 december 2011 gaan de medewerkers van VvE Diensten weer helpen bij de voedselbank. Voor de vierde keer in Huizen en voor de eerste keer in Amsterdam (Oostenburg). Deze actie past bij een sociaal gedreven onderneming als de Alliantie.

Inspiratie
Ergin Borova, directeur van De Alliantie VVE Diensten, licht de actie toe: Het is gebleken dat een dagje meehelpen op de voedselbank als heel waardevol wordt ervaren door alle medewerkers. Op deze manier proberen we praktisch en belangeloos onze maatschappelijke bijdrage te leveren als organisatie. Tegelijkertijd geeft onze inzet veel energie en hebben we aan het einde van de dag een geweldige teambuilding achter de rug. Alle vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de voedselbank kunnen onze steun prima gebruiken. Met onze inzet hopen we andere organisaties te inspireren ook zoiets te doen. We zetten ons in voor de mensen die het niet zo breed hebben. Dat is in deze tijd juist extra nodig. Juist nu moeten we onze solidariteit onderstrepen.

Vrijwilligerswerk
De werkzaamheden bij de voedselbank liepen de afgelopen jaren uiteen van het sorteren van goederen, het schoonmaken en opruimen van kasten en sloopwerkzaamheden in het pand aan de Kotter 25 in Huizen.
---