Ingezonden persbericht


Vernieuwd aanbod Suncamp holidays

Tijdens deze koude dagen is het heerlijk om alvast te dromen over een campingvakantie in de zomer. Hét ideale moment om het vernieuwde aanbod van Suncamp holidays te bekijken. Het aanbod voor 2012 is te vinden op www.suncamp.nl en in de nieuwe brochure met QR-codes. Met dit jaar nóg meer aanbod van eigen luxe SunLodges.

Verspreid over 16 landen presenteert Suncamp holidays de leukste kindvriendelijke campings van Europa. Of het nu gaat om een kampeerplaats voor eigen tent of caravan óf om een compleet ingerichte accommodatie, alles is mogelijk. Suncamp weet op welke campings het meest genoten kan worden van een heerlijke vakantie.

Wederom is wegens groot succes het aanbod van de eigen luxe accommodaties, de SunLodges, uitgebreid. Met de SunLodge mobile homes en de lodgetenten biedt Suncamp holidays een luxe kampeerbelevenis op topcampings in Europa. De SunLodges staan inmiddels op 21 campings, verspreid over Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Kroatië. Wie alvast een kijkje wil nemen in een van de luxe lodgetenten, kan langskomen op de stand van Suncamp holidays (hal 8) op de Vakantiebeurs. Deze vindt plaats van 11 t/m 15 januari in Utrecht.

De vernieuwde brochure is dit jaar voorzien van vele QR-codes. Met deze codes kan de klant vanuit zijn luie stoel vele campingvideo's opvragen. Dit is een toevoeging op de uitgebreide informatie en de foto-impressies die al in de brochure te vinden zijn.

Suncamp holidays doet er alles aan om kinderen een leuke vakantie te bieden. Daarnaast biedt de touroperator ook steun aan kinderen die niet in staat zijn om op vakantie te gaan. Daarom wordt van elke boeking 5% van de reserveringskosten aan de CliniClowns gedoneerd. CliniClowns biedt zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier. Iedere klant, kan er zelf voor kiezen om ook een bedrag naar de CliniClowns over te maken.

Bezoek nu de website www.suncamp.nl. De brochure is online te bestellen, maar ook door te bladeren. Daarnaast is deze ook verkrijgbaar bij het reisbureau.

Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in kampeervakanties. Er zijn kampeerplaatsen en accommodaties te boeken op meer dan 300 jaarlijks geïnspecteerde, kindvriendelijke campings. Meer informatie: www.suncamp.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht