Ingezonden persbericht


Hilversum, 20 december 2011
RUBEN NICOLAI BRENGT VETTE CHEQUE NAAR HET GLAZEN HUIS

BNN-PROGRAMMA DE MAN MET DE HAMER HAALT 32087,32 EURO OP VOOR SERIOUS REQUEST

Kassa! In het BNN-programma De Man Met De Hamer haalden BN'ers en kijkers 32087,32 euro op voor het goede doel van Serious Request. Die vette cheque overhandigt Ruben Nicolai woensdag aan de 3FM-dj's in het Glazen Huis. Omdat Britt Dekker in De Man Met De Hamer het meeste geld naar binnen harkte gaat zij met Ruben mee. Na het overhandigen van de cheque duikt Britt meteen het huis in om een nachtje te logeren bij de dj's. Ruben en Britt zijn op woensdag 21 december om 19.25 uur te zien in de tv-uitzending over Serious Request bij BNN/NOS op 3.

LA The Voices zong de sterren van de hemel begeleid door de Jostiband, Nikki Plessen liet zich opdienen als levend sushibuffet en Britt en Ymke gingen langs de Tweede Kamerleden met hun rapport. In het BNN-programma De Man Met De Hamer haalden BN'ers alles uit de kast om geld in te zamelen voor het goede doel. In totaal verdienden zij met hun opdrachten 30587,32 euro. Online deden de kijkers daar nog eens 1500 euro bovenop door originele opdrachten te bedenken voor het goede doel.

De geheimzinnige sponsor van het totaalbedrag is haardenproducent Faber. Tijdens 3FM Serious Request worden dj's Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenberg een week lang zonder eten opgesloten in Het Glazen Huis in Leiden. Ze maken 24/7 radio om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten.

Check alle uitzendingen en biedingen op manmetdehamer.bnn.nl

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.