Sint Franciscus Gasthuis
* December »

* 19 dec 2011

Sint Franciscus Gasthuis viert Kerstmis met patiënten en medewerkers

Rondom de kerstdagen wordt een passende sfeer gecreëerd voor patiënten en medewerkers van het Sint Franciscus Gasthuis door middel van verschillende kerstactiviteiten. Tevens is een feestelijk tintje gegeven aan de feestdagen door sfeervolle versiering in en rondom het ziekenhuis en de vertrouwde kerstboom op het dak.

Bezoek kerstman en kerst-tea

Dankzij het Franciscus Vriendenfonds brengt de kerstman op donderdag 22 december 2011 een bezoek aan patiënten op de verpleegafdelingen van het ziekenhuis. Hij maakt een praatje met hen en deelt wat lekkers uit. Op eerste kerstdag kunnen patiënten aanschuiven bij een uitgebreide kerst-tea. Op deze feestelijke middag zorgen medewerkers voor kleine lekkernijen, zoals kerstkransjes, krentenbrood, soesjes en gebakjes.

Kerstmarkt

Op dinsdag 20 en donderdag 22 december 2011 wordt voor medewerkers een kerstmarkt georganiseerd in restaurant Assisi Plaza. Alle medewerkers ontvingen eerder een brief thuis van de kerstman, waarmee ze op deze kerstmarkt een mooi geschenk kunnen verzilveren. Hiermee uit het Sint Franciscus Gasthuis zijn erkenning voor het passievolle werk dat medewerkers ook dit jaar weer hebben geleverd.