Hermes House Band presenteert CD/DVD voor miljoenenpubliek in Berlijn

Persbericht van Xplo Music B.V.

Komend Oud en Nieuw zal de Hermes House Band voor de vijfde keer optreden tijdens de Oud en Nieuw viering bij de Brandenburger Tor in Berlijn.
De registratie van het concert van vorig jaar is op een CD/DVD getiteld "LIVE IN BERLIN" uitgebracht en zal tijdens het optreden gepresenteerd worden. Dit feest is een van de grootste nieuwjaarsvieringen ter wereld, met een publiek van een miljoen toeschouwers. Het optreden wordt uitgezonden door de Duitse zender ZDF. In Nederland is de CD/DVD verkrijgbaar via de webshop van de band. www.hermeshouseband.com

Producer/bandleider Mark Snijders "Het is een grote eer om voor de zoveelste keer weer teruggevraagd te worden. Het optreden van vorig jaar was een hoogtepunt voor de band die al 25 jaar bestaat. De temperatuur tijdens de Nieuwjaarsnacht schommelt rond het vriespunt, het is uniek dat het gelukt is om onder deze omstandigheden een live CD op te nemen. Met een miljoen toeschouwers en een ijzige wind wordt er wel wat van de band verwacht. Maar we houden van uitdagingen en maken er ook dit jaar een groot feest van."

De internationale bezetting van de Hermes House Band brak in 1999 door in Duitsland met "I will survive". In de jaren die volgden behaalde de band nog tien keer de Duitse hitparade met nummers als "Country roads", "Que sera sera" en "The rhythm of the night". Dit jaar tourde de band door Duitsland, Denemarken en Frankrijk.

Links:
http://www.hermeshouseband.com



Razende Robot Reporter