Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Het Centrum voor Jeugd en Gezin Utrechtse Heuvelrug komt naar de basisscholen in Maarn en Maarsbergen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Utrechtse Heuvelrug (CJG UH) start vanaf januari een pilot met inloopspreekuren op de drie basisscholen in Maarn en Maarsbergen. Ouders, leerkrachten, maar ook anderen die betrokken zijn bij jeugdigen en jongeren, zijn tijdens de inloopspreekuren van harte welkom om vragen te stellen over opvoeden en opgroeien. Doel van de pilot is om het CJG UH nog dichter bij de inwoners te brengen waardoor meer mensen gebruik kunnen maken van haar diensten. De scholen in Maarn en Maarsbergen hebben ruimte beschikbaar gesteld om deze pilot mogelijk te maken. Als de pilot een succes blijkt, worden ook scholen in de andere dorpen benaderd om het CJG UH `in huis' te halen.

Jeugdverpleegkundige Marijke van Boxtale is tijdens de spreekuren in Maarn en Maarsbergen aanwezig om vragen te beantwoorden en eventueel door te verwijzen naar of een afspraak te maken met iemand die de juiste hulp kan verlenen. Maar om een vraag aan Marijke te stellen hoeft u geen probleem te hebben. Het kan zijn dat u een `eenvoudige vraag' heeft waarover u even met een deskundige wilt praten. Ook daarvoor bent u van harte welkom.

Inloopspreekuren per school in Maarn en Maarsbergen per 1 januari

OBS De Meent Trompplein 3, Maarn iedere 1e dinsdag van de maand De Ladder Breeschotenlaan 26, Maarn iedere 3e dinsdag van de maand OBS De Merseberch Van Beuningenlaan 28A, Maarsbergen iedere 2e dinsdag van de maand

Het huidige spreekuur van het Centrum voor Jeugd en Gezin Utrechtse Heuvelrug op vrijdag tussen 13.00-14.00 uur in het gezondheidscentrum in Maarn komt hiermee te vervallen.

Het CJG UH heeft ook spreekuren in Driebergen-Rijsenburg, Doorn en Leersum. Voor de locaties en openingstijden kunt u terecht op de website www.cjgutrechtseheuvelrug.nl. U kunt het CJG UH ook telefonisch bereiken via telefoon (030) 88 02 215 en via e-mail info@cjgutrechtseheuvelrug.nl.