74-jarige vrouw uit Drachten krast 25.000 euro

Persbericht v an De Lotto

Rijswijk, 22 december 2011 - Het was pas het derde kraslot dat de 74-jarige vrouw uit Drachten in haar leven kocht. Samen met haar zoon en schoondochter had de vrouw een aantal krasloten gekocht en pakte daar per toeval het winnende lot uit. Na het openkrassen bleek de winnares met het Geld Gekte kraslot 25.000 euro netto gewonnen te hebben. De winnares kocht het kraslot bij de Kruidvat in Drachten.

"Dit is natuurlijk fantastisch. Ik heb wel meerdere keren het lot nagekeken. Mijn zoon, schoondochter en ik hadden drie verschillende krasloten gekocht. Ieder van ons nam er één om open te krassen. Toen ik zag dat ik een winnend lot in mijn handen had ging er een heel gek gevoel door mij heen. Uiteraard deel ik deze geldprijs met mijn zoon en schoondochter," aldus de gelukkige winnares.

Iedereen wint met Krasloten
In 2010 telde Krasloten ruim 7,4 miljoen geïnde prijzen met gezamenlijk een geldbedrag van bijna 39 miljoen euro. Maar niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

*




Razende Robot Reporter