FloraHolland


Voorbereiding voor 2012 start bij de InfoPlaza met een groen hart

FLORAHOLLAND (22 december 2011) - Bijzondere zwarte potanjers, blauwe Kalanchoë en andere bijzondere planten werden door kwekers gepresenteerd tijdens de "InfoPlaza met een groen hart" in Naaldwijk afgelopen woensdag 20 december. Ook een groot gedeelte van het groene plantenaanbod voor het komende seizoen stond klaar voor bestelling op deze beurs bij FloraHolland Connect in Naaldwijk. De handelaren en exporteurs die de plaza bezochten kregen een beeld van het beschikbare aanbod en zijn hiermee goed voorbereid op 2012.

Extra promotie
"Ik maak graag gebruik van deze promotiemogelijkheden om in een korte tijd mijn beschikbare aanbod aan vele handelaren te tonen". Kwekerij KP Holland. stond met twee nieuwe soorten Kalanchoe, de Mystic blue en de Taranta op ,de InfoPlaza en peilde daar het enthousiasme van de handel.

Inzicht in het aanbod voor 2012
Dave Kouwenhoven van Plantagen was aanwezig en kreeg in korte tijd inzicht in het getoonde aanbod voor 2012. "Voor mij was het zeer interessant om samen met mijn FloraHolland segmentverkoper langs de verschillende partijen te gaan en bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen. Ook is het goed voor mijn netwerk, want ik spreek veel kwekers in korte tijd"

Focus op groen
Tijdens de InfoPlaza was ook het groene en bonte kamerplanten team van FloraHolland aanwezig. Samen met kwekers ontwikkelt FloraHolland het komende jaar een meerjarenplan voor het stimuleren van de markt van groene en bonte kamerplanten. Deze productgroep is een van de focusproducten van FloraHolland.
Ook op de FloraHolland Winter Fair van 11 en 12 januari in Aalsmeer is er extra aandacht voor de groene en bonte kamerplant.