Brunel kiest voor moderne pensioenoplossing

Persbericht van BeFrank

AMSTERDAM- Woensdag 21 december heeft Brunel formeel bekrachtigd het pensioen voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank. Brunel maakt hiermee als tweede beursgenoteerde onderneming gebruik van de mogelijkheid om de pensioenregeling uit te laten voeren door de premiepensioeninstelling (PPI) BeFrank. Bij de keuze van Brunel waren de kwaliteit van het pensioenproduct en de deskundigheid van BeFrank uiteindelijk doorslaggevend.

Een PPI is een nieuwe uitvoerder op de Nederlandse pensioenmarkt. Voorheen was pensioenuitvoering voorbehouden aan pensioenfondsen en verzekeraars. Bij BeFrank, de eerste PPI van Nederland, kan een werknemer altijd de actuele waarde van zijn pensioenbeleggingen zien. Daarnaast kan de deelnemer met de pensioenplanner berekenen hoe zijn pensioen zich gaat ontwikkelen. De unieke pensioenplanner geeft de uitkomsten en de waarschijnlijkheid van die uitkomsten aan. "BeFrank maakt zo met geavanceerde technieken, pensioen en de bijbehorende risico's inzichtelijk voor werknemers," aldus Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank.

Rob van der Hoek, CFO van Brunel: "BeFrank biedt een vernieuwend en transparant product, optimale flexibiliteit, het beste voor werknemers en dat tegen lage kosten. Brunel en BeFrank zijn daarmee gebouwd op dezelfde fundamenten. Brunel medewerkers wilden daarnaast meer keuze in de opbouw van hun pensioen. De actuele online informatie die BeFrank biedt aan werknemers is hierbij een onmisbare tool. Dat maakt de keuze van Brunel voor BeFrank een uitstekende match."

Folkert Pama: "De PPI wordt in de markt omarmd en is geaccepteerd als nieuwe aanbieder op de pensioenmarkt. Sinds het verkrijgen van de vergunning in juni 2011 hebben we al meer dan 15 contracten kunnen sluiten. Overstappen is eenvoudig en binnen een week na de ondertekening van het contract kunnen de werknemers hun pensioen realtime inzien. We merken aan de reacties dat onze klanten en hun werknemers tevreden zijn."

Over Brunel
Brunel is een internationale zakelijke dienstverlener en biedt opdrachtgevers wereldwijd oplossingen voor al hun kennis- en capaciteitsvraagstukken. Brunel, opgericht in 1975, is een specialist op het gebied van projectmanagement, detachering en consultancy. Brunel is met meer dan 8.000 medewerkers actief binnen de olie- en gasindustrie en vanuit de specialismen Engineering, IT, Finance en Legal.

Over BeFrank
BeFrank is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland en bundelt de online kracht van BinckBank met de pensioenkennis van Delta Lloyd. Het resultaat is een frisse, nieuwe pensioenuitvoerder op de Nederlandse markt. BeFrank biedt een duidelijk pensioen en tegen lage kosten. BeFrank werkt volledig online en is de eerste pensioenuitvoerder die werknemers en werkgevers realtime inzicht geeft in hun pensioen.

*

Links:
http://www.befrank.nl



Razende Robot Reporter