Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Woerden, 22 december 2011

Intratuin benoemt Henk Sterk als algemeen directeur

De Raad van Commissarissen van Intratuin Holding B.V. heeft de heer Henk Sterk (62) benoemd als algemeen directeur. In deze functie is de heer Sterk verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, het verder verstevigen van de marktpositie en voor de strategische- en formuleontwikkeling van Intratuin. Vanaf juli 2011 voerde hij deze taken uit op interim basis.

Henk sterk heeft uitgebreide ervaring in de retail. De laatste tien jaar heeft hij als interim manager gewerkt voor diverse retailers. Daarnaast heeft de heer Sterk in de 25 jaar die hij bij Ahold heeft gewerkt verschillende functies vervuld. Tevens was hij voor zijn officiële benoeming lid van de Raad van Commissarissen van Intratuin Holding.

Over Intratuin
Intratuin is een organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hechte band van samenwerkende ondernemers en beroepskrachten. De Intratuin formule bestaat 31 jaar en heeft 59 franchisevestigingen, waarvan vijf in België. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra's: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.


Noot voor redacties