Gemeente Dantumadeel


Voedselbank Dantumadiel gaat van start

Voor de kerst worden voor de eerste keer voedselpakketten uitgedeeld. Dit zal zijn op vrijdag 23 december van 14.30 - 15.30 uur in de gebouwen van de Doopsgezinde Kerk te Damwoude.

Voortaan wordt op de vrijdag van de even weken pakketten uitgedeeld op hierboven genoemde tijd en adres.

Mensen die in aanmerking willen komen voor een voedselpakket kunnen zich opgeven via de mail en het mobiele nummer van de Voedselbank Dantumadiel dat hieronder staat vermeld. Na aanmelding zal een toetsing plaatsvinden door de Voedselbank Dantumadiel waarbij de privacy wordt gegarandeerd.

Een flyer met alle gegevens wordt binnenkort verspreid. Hierin komen, naast algemene informatie, ook de inkomensnormen te staan.

Op dit moment is de Voedselbank nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen beoordelen of degenen die zich hebben aangemeld als cliënt in aanmerking komen voor een voedselpakket. Aanmelden kan via de mail en het mobiele telefoonnummer.

We doen een beroep op allen die zich betrokken voelen bij het werk van de voedselbank om ons te ondersteunen, als vrijwilliger maar ook als sponsor, zowel financieel als door het leveren van diensten en voedsel. U kunt uw gaven doneren op banknr.: 1621.90.735 tnv Stichting Voedselbank Dantumadiel.

www.voedselbankdantumadiel.nl.
info@voedselbankdantumadiel.nl.
telefoon: 06-57654340
postadres: Juckemawei 8, 9105 KB Rinsumageest