Bontparade vandaag in Arnhem, Maastricht en Den Bosch

Persbericht van Mediawaves

Gisteren opende Furlab het bontseizoen op de Dam in Amsterdam met Furlab Streetview 2011-2012. Vandaag komt Streetview naar Arnhem, Maastricht en Den Bosch.
Tijdens Streetview paraderen modellen door toonaangevende winkelstraten, gehuld in de laatste mode met bont voor winterseizoen 2011-2012.¿¿'Mede deze actie willen we zoveel mogelijk modeliefhebbers en detaillisten bereiken'aldus Ron Haarman, woordvoerder Furlab. 'We verlaten vandaag de randstad en gaan naar modestad Arnhem, winkelstad Maastricht en het hart van Brabant Den Bosch'

'¿Tijdens Furlab Streetview 2011-2012 zullen consumenten tevens voorgelicht worden over het Furlab en het Origin Assured label. Het Furlab label garandeert consumenten dat het bont afkomstig is van een Nederlandse nertsenhouderij. Nederlandse nertsenhouders lopen voorop in de wereld op het gebied van dierenwelzijn en milieu. Het Origin Assured label garandeert dat het bont afkomstig is uit landen waar goede dierenwelzijnsregelgeving van kracht is. Consumenten worden tevens uitgenodigd voor een bezoek aan een nertsenhouderij. ¿¿'Deze actie is tweeledig', aldus Ron Haarman.'We doen tevens een oproep aan consument en modedetaillist om te kiezen voor deze twee labels. Bijvoorbeeld voor Nederlanse nerts. Bont van eigen bodem, beter is er niet'.¿¿De integratie van bont en mode heeft inmiddels een hoogtepunt bereikt. Toonaangevende ontwerpers als Mart Visser, Frans Molenaar, Claes Iversen en Viktor & Rolf tonen bont van nu. Maar ook tientallen ontwerpers van de nieuwe generatie werken met bont aan duurzame mode van de toekomst. ¿¿De actie wordt 'live' verslagen op Facebook (Facebook/Furlab en Twitter (@furlab).
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.facebook.com/furlab



Razende Robot Reporter