Gemeente Vlieland

watermeterverwisseling Vlieland

Vitens heeft bij u een watermeter geplaatst, waarmee uw waterverbruik wordt gemeten. Op basis van de opgenomen meterstand stuurt Vitens u jaarlijks een afrekening.Â

Het is dus belangrijk dat de watermeter goed functioneert, omdat u tenslotte het juiste verbruik wilt betalen. Daarom vervangen wij periodiek de watermeter. Uiteraard zijn hieraan voor u geen kosten verbonden. Op Vlieland worden circa 550 watermeters verwisseld. Dit doet Vitens met de heer C. Potiek en met ondersteuning van de heer K. Nouta. Zij komen in de periode van 16 december 2011 tot en met maart 2012 op Vlieland uw watermeter verwisselen. Wij verzoeken u tijdens de meterverwisseling aanwezig te zijn en de toegang tot de watermeter vrij te maken als dat nodig is. In tegenstelling tot andere gebieden in ons voorzienings-gebied worden vooraf geen afspraken met bewoners gemaakt. Tijdens de werkzaamheden kunt u geen water gebruiken en kan er lucht in de drinkwaterinstallatie komen. Wij adviseren u daarom na de meterverwisseling de koudwaterkranen enkele minuten te laten doorstromen.
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen rechtstreeks met de heer C. Potiek, technisch specialist Vitens op Vlieland. Ook is het mogelijk om via de e-mail een afspraak te maken, cees.potiek@vitens.nl. Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur ook bereikbaar via telefoon 0900 0650 (lokaal tarief).