Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.15 uur

Utrecht, 23-12-2011

Verkeersongeval met letsel

VEENENDAAL Op donderdag 22 december is een bromfietser gewond geraakt bij een aanrijding.

Om 07.15 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding op de Accustraat. Een 53-jarige man uit Veenendaal zou zwaar gewond zijn. Het bleek dat de man door onbekende oorzaak tegen een geparkeerde aanhanger was aangereden. Hij liep een hoofdwond en een botbreuk aan zijn arm op. Hij is per ambulance naar het Gelderse Valleiziekenhuis vervoerd.

Verkeersongeval met letsel

VEENENDAAL Op de Paddenstoelenlaan is donderdag 22 december een vrouw bij een aanrijding gewond geraakt.

Om 09.50 uur kreeg de politie de melding dat een fietsster en automobilist gebotst waren. Omdat in de melding naar voren kwam dat de vrouw ernstig gewond was geraakt, werd de traumahelikopter ingezet. Korte tijd later bleek die toch niet nodig. De 64-jarige vrouw uit Veenendaal is met hoofdletsel per ambulance naar het Gelderse Valleiziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer fietste over de Paddenstoelenlaan. Een 53jarige vrouw uit Veenendaal parkeerde haar auto en opende het portier om uit te stappen. Ze zag de fietsster daarbij over het hoofd. De vrouw botste tegen de deur en belandde op haar hoofd.

Voetganger aangereden door bus

VEENENDAAL In de middag van donderdag 22 december werd een man aangereden door een bus. Hij liep ernstig letsel op.

Omstreeks 16.50 uur kreeg de politie een melding over een voetganger die door een bus was aangereden op het Boompjesgoed. De bus reed vanaf de Raadhuisstraat het Boompjesgoed op. De voetganger, een 75-jarige man uit Veenendaal, stak vlak voor de bus over. De buschauffeur kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Voor de buschauffeur en diverse getuigen is voor slachtofferhulp gezorgd.