Gemeente Berkelland

verlichting Neede, Ruurlo en Borculo

Storing openbare verlichting Neede, Ruurlo en Borculo

In de Oudestraat in Neede en de Groenloseweg (bij RK-kerk) in Ruurlo is een storing in de openbare verlichting en branden de straatlantaarns niet.

straatverlichting reparatie1 De storing is doorgegeven aan Ziut, de specialist op het gebied van openbare verlichting. De storingsmonteurs gaan vanmiddag (vrijdagmiddag) ter plaatse om de aard van de storing vast te stellen. Is dit niet direct duidelijk, dan is een meetwagen van Liander nodig. Het aantal meetwagens is beperkt en daardoor niet meteen beschikbaar. Een meetwagen wordt ingepland aan de hand van de aard en omvang van storingen in het totale elektriciteitsnet van Liander in een groot gebied.

Er was ook een storing in de straten rondom het Andriessenhuis in Borculo. Deze storing is voor 80% opgelost. Aan het resterende deel wordt nog gewerkt.

Het duurt over het algemeen meer dagen voordat een meetwagen beschikbaar is en de storing kan worden verholpen. Er wordt dus aan gewerkt, maar wanneer de storing voorbij is, is op dit moment nog niet te aan te geven.