Gemeente Eindhoven

Nieuwe tarieven Eindhovense sportgebieden

De gemeenteraad van Eindhoven heeft besloten de sporttarieven per 1 januari 2012 te verhogen. De wijziging is van toepassing op diverse toegangstarieven. De EUR 2,00 actie waarmee je op maandag- of donderdagmiddag voordelig kunt zwemmen en schaatsen gaat in 2012 door. In 2013 en 2014 zal de gemeente Eindhoven ook
tariefsverhogingen doorvoeren.

Sporttarieven 2012

sporttarieven2012.pdf

Voordelig sporten met een passe-partout of abonnement

Voor personen die regelmatig komen zwemmen en/of gaan schaatsen is het voordelig om een passe-partout of abonnement aan te schaffen.

De kosten van een passe-partout bedragen EUR 45,00 en deze kaart is één jaar geldig. Daarnaast geldt een bijbetaling van EUR 2,00 per bezoek.

Kinderen tot en met 12 jaar en 55 plussers betalen EUR 35,00. Je kunt met een passe-partout terecht in het ir. Ottenbad, Nationaal Zwemcentrum

de Tongelreep en IJssportcentrum Eindhoven (het schaatsseizoen loopt van oktober t/m maart). Voor een abonnement betaal je EUR 125,00 per half jaar.

Bij een abonnement geldt geen bijbetaling per bezoek. Voor meer informatie kun je terecht bij de kassa's van de accommodaties.

Daluren zwemmen en schaatsen

De gemeente Eindhoven continueert de EUR 2,00 actie voor recreatief zwemmen en schaatsen in 2012, om haar inwoners te blijven stimuleren om te sporten.

Op vertoon van de stadspas, voorzien van een goed lijkende foto, kun je op maandag van 13.00-17.00 uur zwemmen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij het IJssportcentrum Eindhoven en op donderdag van 13.00-18.00 uur zwemmen in het ir. Ottenbad.

Informatie

Meer informatie over de tariefsverhogingen en over de accommodaties kun je vinden op: www.tongelreep.nl, www.ottenbad.nl of www.ijssportcentrumeindhoven.nl.