Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval Burger King

Muiden, 23-12-2011 o Vrijdag 23 december 2011 even na 10.30 uur drongen twee overvallers via de achterzijde de keuken van de Burger King aan de Pampusweg binnen.

Een 23-jarige medewerker werd bedreigd met een vuurwapen en moest de kluis openen. De medewerker gaf aan dit niet te kunnen waarop hij met het wapen op zijn hoofd werd geslagen. Hierna vertrokken de overvallers zonder buit. Zij stapten in een auto waar vermoedelijk al iemand inzat. Zij reden hard weg in een bordeauxrode stationwagen richting IJburg. In de omgeving werd uitvoering, met ondersteuning van een politiehelokopter, gezocht; er werden geen aanhoudingen verricht. De medewerker raakte lichtgewond en werd ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Signalementen
Twee mannen van rond de 17-20 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang met een normaal postuur. Zij droegen zwarte jassen en hadden hun hoofden bedekt.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer informatie hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.