Gemeente Goedereede


Gemeente Goedereede en W. Flohil tekenen intentieovereenkomst Oostdam en 't Haegse Huus

Op dinsdag 20 december ondertekenden de gemeente Goedereede en de heer W. Flohil een intentieovereenkomst. Beide partijen spraken de intentie uit dat de heer Flohil vanaf 1 januari 2012 de exploitant wordt van verenigingsgebouwen Oostdam in Goedereede en 't Haegse Huus in Stellendam. Hij blijft daarnaast ook exploitant van Zalencentrum Dorpstienden.

De gemeente is met één exploitant voor de drie verenigingsgebouwen in staat om op effectieve en efficiënte wijze invulling te geven aan het uitbaten van de verenigingsgebouwen.

De heer Wils Flohil (links) en wethouder Bert Tuk

Voor de gebruikers van Oostdam en 't Haegse Huus wijzigen alleen de gezichten van de exploitanten. De gemeente streeft naar een soepele overgang naar de nieuwe situatie in januari 2012.

"De gemeente Goedereede bedankt de huidige exploitanten mevrouw C. Hobbel, mevrouw F. Bakelaar en de heer A. van der Vlist voor hun inzet van de afgelopen jaren. Er zijn goede afspraken gemaakt over het afsluiten van hun jarenlange inzet voor de verenigingsgebouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat de heer Flohil ook op deze locaties een uitstekend gastheer voor de verenigingen zal zijn", aldus wethouder Bert Tuk.

Meer informatie over de verenigingsgebouwen is te vinden op de website van het verenigingsloket; www.verenigingsloket.nl. Bovendien is informatie te krijgen bij Ciska Doornbosch, beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Goedereede. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar op nummer (0187) 49 15 00, of per e-mail; cdoornbosch@goedereede.nl.