Gemeente Dinkelland


PERSBERICHT


Van: Vera Engelbertink
Datum: 22 december 2011
Betreft: Starthandeling verwijderen jeu de boules banen Weerselo

Eerste stap gemaakt met het verwijderen van jeu de boules baan in weerselo

Op donderdag 22 december is door wethouder Steggink en voorzitter van de jeu de boules vereniging dhr. J. van der Aa een start gemaakt met het verwijderen van de jeu de boules banen in Weerselo. De banen krijgen een nieuwe plek op het tenniscomplex.

De gemeente Dinkelland maakt samen met andere partijen plannen voor de herinrichting van het centrum van Weerselo. Met deze handeling is ook meteen een eerste start gemaakt met deze ontwikkelingen. Wethouder Steggink is erg blij met de eerste stap die gezet wordt.

"Als gemeente vinden wij de kansen die ons nu worden geboden een unieke mogelijkheid om de leefbaarheid van Weerselo te versterken. Ook wanneer we kijken naar de toekomst".

Herinrichting centrum Weerselo
Begin dit jaar is er een enquête onder de inwoners van Weerselo verspreid over de keuze van de uitstraling van het nieuwe centrum. Hiervoor is toen gekozen voor de variant "Hedendaags klassiek". Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de verdere ontwikkelingen. Wethouder Steggink: "De onderhandelingen met de ondernemers verlopen in goede sfeer met aandacht en respect voor elkaars problematiek. Als gemeente doen wij ons uiterste best om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Dit uiteraard met rekening houdend met de wensen en adviezen van de ondernemers en de klankbordgroep".

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met wethouder Alfons Steggink op 0541-854108 of neem contact op met team communicatie, Vera Engelbertink, op telefoonnummer 0541-854100.


---- --