Het Comedyhuis neemt Tivoli over voor Fonds Gehandicaptensport


UTRECHT, 20111205 -- Op vrijdag 23 december nemen de Utrechtse comedians van het Comedyhuis poppodium Tivoli Oudegracht over voor een benefiet. Zij staan garant voor een hilarische avond comedy, waarvan de opbrengsten van de kaartverkoop geheel naar het Fonds Gehandicaptensport gaan. In een twee uur durende show presenteren de grappenmakers uit Utrecht een knallende show vol live stand-up comedy, komische sketches en rake columns. Met topcomedians als Pieter Jouke (CQC), Jim Speelmans, Wilko Terwijn, Adam Fields en de leden van het Comedyhuis wordt het gegarandeerd lachen en een kaartje kost maar 12,50 euro.

Fonds Gehandicaptensport


Iedereen weet dat regelmatig sporten gezond is. Toch merken weinig mensen het verschil als ze een keertje overslaan. Voor gehandicapte mensen ligt dat anders. Sport geeft gehandicapte mensen juist die extra kracht en behendigheid die ze nodig hebben. Zo kunnen ze net als ieder ander ook functioneren in deze maatschappij. Fonds Gehandicaptensport zamelt geld in om ervoor te zorgen dat iedereen met een handicap kan sporten en met deze show in Tivoli helpt het Comedyhuis daarbij.


Het Comedyhuis


Het Comedyhuis bestaat uit een groep Utrechtse comedians die hun krachten hebben gebundeld. Samen houden zij humor in de Domstad in leven met stand-up comedy optredens, een website vol grappen en een maandelijkse Comedyhuiskamershow die bestaat uit live stand-up, video’s, sketches en columns. Daarbij kwamen in het verleden al bekende gasten als Tom Rhodes (The Kevin Masters Show), Bert Gabriels (Zonde van de Zendtijd) en Tom Staal (Geenstijl.nl) langs.



Comedyhuis Benefiet voor Gehandicaptensport


Datum: vrijdag 23 december 2011
Aanvangsttijd: 20.00 uur
Prijs: 12,50 euro (in zijn geheel voor Fonds Gehandicaptensport)
Locatie: Tivoli Oudegracht
Adresgegevens locatie: Oudegracht 245
Internetadres: www.comedyhuis.nl / www.tivoli.nl / www.fondsgehandicaptensport.nl






Ingezonden persbericht