Ingezonden persbericht


Groeiende belangstelling voor kleine kampeerterreinen

Er is steeds meer vraag naar kleine, gemoedelijke campings. Campingspecialist ACSI speelde hier vorig jaar op in door de gids ACSI Klein & Fijn Kamperen op de markt te brengen. Een gids voor kampeerders die graag kiezen voor een rustige kampeervakantie in de natuur of op een bijzondere locatie. Wegens groot succes verschijnt de gids dit jaar opnieuw, met nóg meer keus; maar liefst 1772 campings. Dat zijn er ruim 750 meer dan vorig jaar. Daarnaast krijgt iedereen die de gids koopt gratis de ACSI Club ID, hét Camping Carnet voor Europa t.w.v. ¤4,95.

De campings in de ACSI Klein & Fijn Kamperen gids zijn geselecteerd op hun gemoedelijke sfeer of speciale ligging en hebben maximaal 50 toerplaatsen. De gids bevat naast gedetailleerde informatie over elk kampeerterrein, ook een mini-atlas met gedetailleerde kaarten waarop de kampeerterreinen zijn aangegeven. Elk terrein wordt jaarlijks door de inspecteurs van ACSI geïnspecteerd, waardoor de informatie betrouwbaar en up-to-date is.

Gratis ACSI Club ID

Het nieuwe Camping Carnet van ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder. Zo geldt het als vervangend identiteitsbewijs, waardoor de kampeerder zijn/haar paspoort veilig op zak kan houden. Daarnaast is de ACSI Club ID-gebruiker WA-verzekerd tijdens verblijf op een van de ACSI-campings. De pashouder profiteert bovendien van diverse kortingen op producten en uitstapjes. De ACSI Club ID wordt op 6700 campings geaccepteerd en is daarmee het meest geaccepteerde Camping Carnet voor Europa.

De gids is verkrijgbaar in de boekhandel of via de webshop van ACSI http://webshop.acsi.eu. Meer informatie over de gidsen van ACSI: www.ACSI.eu.

***einde persbericht***

De campinggidsen van ACSI (Europa, Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Klein & Fijn Kamperen) bevatten gedetailleerde informatie van meer dan 9600 campings in heel Europa. De campings worden jaarlijks geïnspecteerd aan de hand van een lijst met 200 voorzieningen.

Noot voor de redactie,