Gemeente Dinkelland



Exploitatie- en koopovereenkomst Scheepersschool Ootmarsum getekend

EXPLOITATIE-EN KOOPOVEREENKOMST SCHEEPERSSCHOOL OOTMARSUM GETEKEND

Vanmorgen om 10.00 uur zijn in het gemeentehuis in Denekamp de exploitatie- en de koopovereenkomst Scheepersschool Ootmarsum getekend. Kernwethouder Ootmarsum Loes Stokkelaar en de heer Grimberg van Grimberg Vastgoed B.V. hebben beide hun handtekening gezet onder de overeenkomsten. Dit betekent dat de heer Grimberg, eigenaar van de Albert Heijn (AH) aan de Meierij in Ootmarsum, zijn uitbreidingsplannen kan uitvoeren.

De gemeente en de heer Grimberg van de AH zijn er samen uit. Op de locatie van de voormalige Scheepersschool in Ootmarsum realiseert Grimberg Vastgoed BV een uitbreiding van de Albert Heijn. Dit gebeurt op de begane grond. Hierboven komen appartementen. De plannen zijn al door welstand en het kwaliteitsteam gezien. Als alles meezit, hoopt Grimberg voor de zomer te starten met zijn plannen. Lassche bouwregisseurs ontwikkelt het plan. Het ontwerp komt van Morsink Architecten. Beide bedrijven zijn in Ootmarsum gevestigd.

Wethouder Loes Stokkelaar is blij dat de handtekeningen zijn gezet. "Ik vind het fijn dat we er nu samen uit zijn gekomen. Samen met de ontwikkelaar geven we als gemeente een mooie impuls aan dit gebied in Ootmarsum'.