Ingezonden persbericht


Persbericht

23 december 2011

Glennis Grace en Edwin Evers scoren hit voor Stop Kindermisbruik

Het duet 'Wil je niet nog 1 nacht' van Glennis Grace en Edwin Evers is nu al een hit. Sinds de lancering afgelopen dinsdag is het onafgebroken het meest gedownloade nummer op iTunes en het nummer is vandaag op 3 binnengekomen in de single top100. Vanmiddag is het duet Alarmschijf op Radio 538. De opbrengst van de single komt volledig ten goede aan Stichting Stop Kindermisbruik.

Evelien Hölsken, directeur van Stop Kindermisbruik: "Dit nummer is voor ons een geweldige afsluiting van een schitterend jaar. We zijn Glennis en Edwin heel dankbaar voor hun initiatief, hierdoor kunnen we volgend jaar nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden!"

Glennis Grace is sinds 2010 ambassadeur van Stop Kindermisbruik. Ze heeft al verschillende optredens verzorgd waarvan de opbrengst naar Stop Kindermisbruik ging, bijvoorbeeld tijdens de concerten van de Toppers in mei 2011. Ook bezocht ze een opvanghuis voor slachtoffers van kinderprostitutie in Nederland en zong daar samen met de meisjes. In juli 2011 gaf Glennis een benefietconcert wat meer dan ¤ 30.000,- opbracht. Hölsken: "Van ambassadeurs als Glennis moeten wij het hebben, ik vind het echt mooi om te zien met hoeveel inzet zij zich hard maakt voor 'onze' meisjes."

Over Stop Kindermisbruik
Het werk van Stop Kindermisbruik is helaas broodnodig. Dagelijks belanden in binnen- en buitenland meiden tegen hun zin in de prostitutie of worden ze het slachtoffer van loverboys. Stop Kindermisbruik helpt deze meiden uit de ellende en begeleidt ze om weer voor zichzelf te kiezen en zelfrespect op te bouwen. Zo werden met steun van Stop Kindermisbruik al meer dan 1.500 meisjes uit de gedwongen prostitutie gered en begeleid naar een leven zonder misbruik en uitbuiting.

Fotobijschrift: Glennis Grace zet vol overgave haar stem in tijdens haar benefietconcert voor Stop Kindermisbruik.


- Einde persbericht


---

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht