Ingezonden persbericht


23 december 2011

'BLONDE KRULLEN' VAN VELDHUIS & KEMPER NR. 1 IN 'NH TOP 100 2011'

De winnaars van de blinkende NH Top 100-trofee 2011 zijn Veldhuis & Kemper. Na een feestelijke countdown van de 'NH Top 100' bleek hun liedje 'Blonde Krullen' een overtuigende nummer 1 positie te hebben behaald, zo kon presentator Leo Driessen samen met medepresentatrice Babette van Veen zojuist bekend maken. De NH Top 100 werd voor alweer de zesde keer door de luisteraars van Radio Noord-Holland samengesteld.

De luisteraars brachten in groten getale hun stem uit via de stemsite www.nhtop100.rtvnh.nl

Absolute favoriet dit jaar was 'Blonde Krullen' van cabaretduo Veldhuis & Kemper. Richard Kemper en Remco Veldhuis reageren verheugd op de uitverkiezing van 'Blonde Krullen' als favoriete lied van de luisteraars van Radio Noord-Holland: "Niet! Nou jaaah! Serieus?! Te gek! Wat gaaf dat ons liedje door de Noord-Hollandse luisteraars is gekozen! Heel erg bedankt!" Richard Kemper draagt de award op aan zijn zoontje Ischa, want -in tegenstelling tot wat veel mensen denken- schreef hij dit liedje voor hem en gaat het niet over de blonde krullen van zijn cabaretpartner Remco Veldhuis.

Tijdens de feestelijke marathonuitzending van de 'NH Top 100' werden presentatoren

Arjan Burggraaf, Abel de Lange, June Hoogcarspel, Johan van Slooten en Leo Driessen bijgestaan door Henny Huisman, Karin Bloemen, Ad Visser, Tim Knol, Dean Saunders, Wolter Kroes, George Baker, Jan Smit, Cor Bakker en Babette van Veen.

In de uitzending van de 'NH Top 100' stonden de verhalen en de herinneringen van de luisteraars bij de liedjes centraal. Mensen die hun stem uitbrachten en hun persoonlijke verhaal daarbij achterlieten op de stemsite, maakten kans op mooie prijzen. De hoofdprijs, een midweek in een 18-persoonsbungalow in bungalowpark Weerterbergen, is gewonnen door Brenda Staphorst uit Hoorn, zij had een ontroerend persoonlijk verhaal bij 'Het regent zonnestralen' van Acda & De Munnik.

De complete uitzending van de 'NH Top 100' is nogmaals non stop te beluisteren bij Radio Noord-Holland op zaterdag 31 december tussen 19:00 uur en 05:00 uur. De volledige lijst, alle verhalen en reacties en de leukste reportages over artiesten uit de NH Top 100 zijn terug te zien op www.nhtop100.rtvnh.nl

De 'NH Top 100' is non stop nogmaals te beluisteren op

Zaterdag 31 december 2011 van 19:00 tot 05:00 uur bij RTV Noord-Holland

---

Noot voor de redactie (