Dura Vermeer

Hengelo - 23 december 2011

Kerstpakketten naar goed doel

Evenals vorig jaar hebben medewerkers van Dura Vermeer Bouw Hengelo op vrijwillige basis het jaarlijkse kerstpakket afgestaan voor het goede doel. Ook dit jaar werd gekozen voor Humanitas Onder Dak Hengelo.

Op donderdag 22 december ging er een bus met meer dan 50 kerstpakketten richting Humanitas. De overhandiging was in het activiteitencentrum Bij de Toren van Stichting Humanitas Hengelo onder toeziend oog van wethouder Jan Blom van de Gemeente Hengelo.

Directielid Hennie Reimert van Dura Vermeer Bouw Hengelo overhandigde officieel aan directievoerder Louise Ellenkamp van Humanitas de kerstpakketten. Vol enthousiasme werd geholpen de pakketten uit te laden om daarna te verdelen onder de aanwezigen. Dura Vermeer Bouw Hengelo schenkt bij ieder pakket nog eens EUR 25, - extra aan Stichting Humanitas dat kan worden besteed aan algemene middelen.

Humanitas Onder Dak Hengelo biedt professionele opvang, ondersteuning en begeleiding aan mensen die de aansluiting met de samenleving verloren hebben.

---