Ingezonden persbericht


Agendabericht
Eventive Business Events organiseert EVENT(IVE) BRAINSTORM ROADSHOW

Wat: kosteloze EVENT(IVE) BRAINSTORM ROADSHOW Wanneer: januari tot en met maart 2011, diverse data Waar: bij u op kantoor of op kantoor Eventive in Amsterdam Voor wie: marketing-, communicatie- en evenementprofessionals die zich bezighouden met conceptontwikkeling Aantal deelnemers: minimaal vijf, maximaal twaalf per brainstorm Website: www.eventips.nl/brainstormroadshow

Eenmalige gratis deelname op een van de volgende data: 12, 13, 19, 20, 26, 27 januari en 10, 17 februari en 3,17 maart 2011.

Amsterdam, 23 december 2010 - Eventive Business Events reist deze winter langs bedrijven met de EVENT(IVE) BRAINSTORM ROADSHOW. Met deze brainstorm begeleidt Eventive marketing-, communicatie- en evenementprofessionals bij het bedenken van ideeën en oplossingen voor actuele marketingcommunicatievraagstukken. De brainstorm is geheel kosteloos op vooraf geselecteerde data in het eerste kwartaal van 2011.

Bij het zoeken naar nieuwe ideeën of mogelijkheden voor marketing- of communicatie-uitingen kiezen mensen vaak voor de gebaande paden. Met een Eventive-brainstorm kunnen ze de hersenen zo prikkelen dat er nieuwe en veel creatievere ideeën ontstaan. De ervaring leert dat deelnemers na deze brainstorm met meer dan honderd originele en concreet uitvoerbare ideeën terugkomen op kantoor. Ideeën die ze daarvoor nooit bedacht zouden hebben.

Eventive deelt deze brainstorm graag met andere bedrijven; op locatie of desgewenst op het kantoor van Eventive. De workshop start om 9.30 uur en duurt gemiddeld twee tot drie uur. Voorwaarde voor deelname: u stelt zelf een groep samen met minimaal vijf en maximaal twaalf personen per bedrijf, die zich bezig houden met events en/of marketing in uw organisatie.

Organisaties die willen deelnemen aan de EVENT(IVE) BRAINSTORM ROADSHOW schrijven zich in via het formulier op www.eventips.nl/brainstormroadshow .

Voor vragen of opmerkingen, neem contact op met Eventive via 020-4094787. Meer informatie over de Brainstormsessie is te vinden op: www.eventips.nl/brainstormroadshow .

Over Eventive Business Events
Eventive Business Events ondersteunt bedrijven bij het bereiken van hun doelgroep door de conceptontwikkeling van evenementen en marketingcampagnes, en het projectmanagement dat daaruit voortvloeit. Het bureau kan de gehele of gedeeltelijke organisatie van congressen, vakbeurzen, seminars, workshops en productpresentaties op zich nemen. Daarnaast biedt Eventive Business Events ondersteunende diensten in de vorm van advies, beurstraining, uitnodigingen, locatieplanning, het regelen van sprekers et cetera. Eventive Business Events is onderdeel van de communicatiegroep LVT Group. Voor meer informatie: www.eventive.nl.




Ingezonden persbericht