Ingezonden persbericht


Nieuwe show Limburgs Kerstcircus: "StreetLife"
12 absolute internationale topacts in een ruim 2 uur durende show!

Spektakel en humor in een verassende omgeving. Van 23 december tot en met 8 januari 2011 vindt alweer de 7e editie van het Limburgs Kerstcircus plaats in Sittard - Geleen. Flitsende artiesten presenteren een nieuwe verassende moderne circusshow in het Limburgs Kerstcircus: "StreetLife".

"StreetLife" is een circusspektakel vol zinderende verassingen. Een moderne circusvoorstelling voor jong en oud met de beste internationale circusartiesten uit 8 verschillende landen. Een samensmelting van acrobatiek, humor en sensationele acts in een prachtige nieuwe tent die plaats biedt aan ruim 1.000 personen.

De vaste bezoekers van het Limburgs Kerstcircus zijn het intussen wel gewend. Ieder jaar presenteert het Limburgs Kerstcircus een geheel nieuwe circusshow met verassende en spectaculaire acts. Een cast van 30 personen neemt u mee naar de straten rondom het Limburgs Kerstcircus. Soms guur en koud, dan weer romantisch en ontroerend, maar vooral sensationeel!

Het Limburgs Kerstcircus presenteert dit jaar een echte internationale circuspremière! Nog nooit hebben The Danny Varranne Bikers stunts laten zien in een circustent, een unieke sensationele act. Deze motorrijders vliegen letterlijk door de circustent van het Limburgs Kerstcircus en laten ongelofelijke stunts zien.

Uit Wit Rusland komen The Lost Souls, 4 jonge heren die over een ultieme lichaamsbeheersing beschikken. Een internationale topact die al in tientallen landen succes heeft geboekt. Nu voor het eerst in Nederland bij het Limburgs Kerstcircus te zien.

Het beroemde festival van Monte Carlo of het Cirque D'hiver in Parijs! Overal waar Glen Nicolodi optreedt heeft hij een ongekend succes. Samen met zijn trouwe viervoeter presenteert hij een unieke handstandact. Een showman in hart en nieren.

Uit Roemenie komt een jong artiestenechtpaar met een ongekend vertrouwen in elkaar. Het Duo Costache zorgt voor ongekende spanning onder de circuskoepel met een sensationele moderne perche act op eenzame hoogte.

Het aloude zweep slaan, maar dan in een ultra moderne verpakking. Het moet bij deze act niet te vaak mis gaan, maar gelukkig komt dat maar zelden voor. De Engelse Wizzards geven een nieuwe dimensie aan het circus van nu.

Het Limburgs Kerstcircus is er trots op één van de beste groepen van dit moment te presenteren, de 8 man sterke Alexander Troupe. Ongekende hoge salto's tot wel 4 man hoog worden moeiteloos in perfectie uitgevoerd.

Een rare man in het nieuwe programma van het Limburgs Kerstcircus is "Desalles". Wat wel duidelijk is dat hij voor de nodige komische situaties gaat zorgen. Het Limburgs Kerstcircus heeft de laatste jaren topkomieken naar Zuid Limburg weten te halen en dat is ook voor deze productie wederom gelukt.

Wie kent het aloude rolschaatsen niet! Het trio Veslovski heeft dit omgetoverd tot een spectaculaire circusact. Met ongekende snelheid op een klein platvorm volgen onnavolgbare capriolen.

5 jonge nog niet afgestudeerde politieagenten moeten ervoor zorgen dat u zich veilig voelt in de straten van het Limburgs Kerstcircus. Of u er zich nou echt veiliger mee gaat voelen dat betwijfelt het Limburgs Kerstcircus ten zeerste.

The Danny Varanne Bikers zijn officieel wereldrecord houder in the Globe off Dead. In een stalenbol van slechts 4,25 meter weten 4 motorrijders alsnog onnavolgbare stunts uit te halen.

Balazs Foldary is heer en meester op de BMX fiets. Hij is dan ook wereldkampioen Freestyle. Onnavolgbare stunts en sprongen laten zien waarom hij zich niet voor niets wereldkampioen mag noemen.

StreetLife, een ruim 2 uur durende sensationele show van het Limburgs Kerstcircus is vanaf 23 december t/m 8 januari 2011 slechts 11 dagen te zien in Sittard-Geleen. Boek nu uw tickets of arrangement op www.limburgskerstcircus.nl of bij alle VVV vestigingen in Zuid Limburg. Telefonische reserveringen 06 - 51 24 00 96 (tijdens kantooruren)




Ingezonden persbericht