Gemeente Lelystad

Start Lampionnenoptocht en Schaatsbaan

Vrijdag 23 december 2011

Wethouder Jop Fackeldey opende vrijdagavond 23 december de schaatsbaan op het Stadhuisplein en gaf daarna het startsein voor de lampionnen `Stadshart in de lichtjes' tocht. Van 17.00 tot 22.00 uur was er ook een schitterende lichtvertoning van winterse animaties te zien op de zuil van Lely.

IJspret Gedurende het Stadshart Winterfestijn kunnen bezoekers van het Stadshart tijdens het winkelen ook genieten van leuke activiteiten. Van dinsdag 20 tot en met 30 december, behalve de Kerstdagen, kan er tijdens winkelopeningstijden gratis geschaatst worden op de Winterfestijn ijsbaan op het Stadhuisplein, achter de KiKa Kerstboom. Schaatsen ter plaatse gratis verkrijgbaar.

Stadshart Winterfestijn Het einde van het jaar is van oorsprong al een feestelijke periode. Het Stadshart viert de winter en de Kerstperiode feestelijk met het Stadshart Winterfestijn. Naast een kerstballenactie voor het goede doel KiKa en de bijbehorende Kerstloterij is er nog veel meer te doen in het Stadshart. Bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende Kerst Spaarfestijn met vele mooie prijzen. Voor de kinderen is er een Lampionnen `Stadshart in de lichtjes' tocht. Dus sneeuw of geen sneeuw, het Stadshart viert de winter. Kijk voor meer informatie over de activiteiten en de deelnemende ondernemers aan de Kerstballenactie en het Spaarfestijn op www.lelystadshart.nl . Ja