Politie Midden- en West Brabant

Vier arrestaties in Tilburgs uitgaanscentrum

Tilburg , 26-12-2011 o De agenten belast met het horecatoezicht hebben de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 december rond 04.00 uur na een vechtpartij op de Heuvel vier arrestaties verricht.

De kerstnacht leek in het Tilburgse uitgaanscentrum vredig te verlopen. Rond 04.00 uur ontstond echter toch nog een flink opstootje waarbij de horecadienders flink aan de bak moesten. Er werden vier vechtersbazen aangehouden. Een van hen, een 29-jarige man uit Zoetermeer,
presenteerde zich aanvankelijk als slachtoffer, maar toen hij een van de al aangehouden verdachten in het gezicht schopte kon ook hij mee naar het bureau.

De andere drie verdachten zijn Tilburgers van 27, 27 en 28 jaar. Twee vechtersbazen pleegden bij hun aanhouding verzet en werden daarom met pepperspray bespoten.. Tegen een van de verdachten is ook door een politieman aangifte gedaan. De verdachte verzette zich namelijk bij zijn arrestatie en gaf daarbij die agent een klap tegen het hoofd. Er werd door twee slachtoffers aangifte gedaan. Een 33-jarige Tilburger verklaarde dat hij zonder enige aanleiding op straat door meerdere gasten werd aangevallen. Hij werd in zijn gezicht geslagen en liep daarbij een bloedneus op. Een andere stapper, een eveneens 33-jarige Tilburger, vertelde dat hij gezien had dat een man die op de grond lag door twee andere mannen tegen hoofd en nek getrapt werd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 26-12-2011 11:35 | © Regio Midden en West Brabant |