Politie Midden- en West Brabant

Waalwijker (48) gewond bij afsteken vuurwerk

Waalwijk, 26-12-2011 o Een 48-jarige Waalwijker is zondagmiddag (25 december) rond 17.30 uur gewond geraakt bij het afsteken van vuurwerk.

Agenten reden met de ambulancedienst mee naar een melding dat een man gewond geraakt zou zijn bij het afsteken van vuurwerk. Het slachtoffer riep vanuit zijn appartement dat hij er geen politie bij wilde. Beneden herhaalde hij dat nog een keer. Hij had zijn bloedende rechterhand in keukenpapier gewikkeld. Ook zaten er bloedspetters in het halletje. Uiteindelijk vertelde hij dat hij in het Wandelpark een stuk vuurwerk had gevonden. Hij had het op een tafeltennistafel achter zijn
appartement aangestoken, waarbij het in zijn handen ontplofte. Hierdoor liep hij letsel op aan zijn rechterhand, zijn vingers zaten er echter nog wel aan. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de functies van zijn hand nog werkten. De politie heeft het appartement van de gewonde man doorzocht, om te controleren of er vuurwerk lag opgeslagen. Dit is echter niet aangetroffen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 26-12-2011 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |